Page 3 of 3 First 123
  1. #41
    niemiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    District 12
    Posts
    7,797

    Re: Website Maintenance - 1st Oct 2017

    Quote Originally Posted by xilolee View Post
    Attaching pictures/videos is broken (msie, edge, chrome, didn't check other browsers).
    I can also post images fine. Which method were you using - the Insert Image button (Local or URL?), Insert Video button, or Insert Attachment button? Also - very importantly - what file extension was the image you were trying to upload?

    Thank you.

    Richard


    • Ad Bot

      advertising
      Beep.

        
       

  2. #42
    xilolee's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    World, Europe, Italy
    Posts
    1,888
    • specs System Specs
      • Motherboard:
        ASROCK FM2A88M Pro3+
      • CPU:
        AMD APU A10-7800 (65W/45W) Socket FM2+ 28nm Steamroller/Kaveri
      • Memory:
        10GB (Nanya and kingston ddr3-1333 9-9-9-24)
      • Graphics:
        See CPU: Radeon R7 720MHz
      • Sound Card:
        RealTek ALC662 (See motherboard)
      • Hard Drives:
        Seagate ST500DM002-1BD142 500GB 7200RPM
      • Power Supply:
        SuperFlower 450W 80+ Platinum SF-450P14PE
      • Case:
        Sharkoon VG4-S
      • Display:
        Samsung SyncMaster SA100 LS22A100NS-EN
      • Operating System:
        Windows 10 Home/Standard x64

    Re: Website Maintenance - 1st Oct 2017

    Insert image button - jpg.

  3. #43
    Tekno Venus's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    UK
    Age
    19
    Posts
    5,728
    • specs System Specs
      • Manufacturer:
        Custom Built
      • Motherboard:
        ASUS Z170I ITX
      • CPU:
        Intel Core i7 6700K
      • Memory:
        16GB DDR4
      • Hard Drives:
        500GB Samsung 850 EVO, 2TB Seagate HDD
      • Power Supply:
        450W Corsair SFX
      • Case:
        Silverstone SG13 ITX
      • Cooling:
        Corsair H60i
      • Display:
        Dell U2715H - 2160x1440 27 inch
      • Operating System:
        Windows 10 Pro x64

    Re: Website Maintenance - 1st Oct 2017

    What error do you get?


Page 3 of 3 First 123

Similar Threads

  1. [SOLVED] Maintenance Tool Issue
    By abcas2 in forum Windows 8 | Windows RT
    Replies: 12
    Last Post: 08-09-2015, 08:40 PM
  2. [SOLVED] Website Maintenance Scheduled for 11th July 2015
    By niemiro in forum Sysnative News & Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-2015, 07:28 PM
  3. [SOLVED] Windows 8 Automatic Maintenance Stop Maintenance Not Working
    By writhziden in forum Windows 8 | Windows RT
    Replies: 14
    Last Post: 08-03-2013, 10:22 PM

Log in

Log in