Tab Content
  • xGodot's Avatar
    01-09-2019, 09:45 AM
    Sorry for the late reply. I tested the audio for like 10 hours and no stutter detected :smile9: I guess I'll reinstall back the Realtek drivers too, since they were not the cause. Thanks for the advices cwsink!
    9 replies | 411 view(s)
  • xGodot's Avatar
    12-27-2018, 08:52 AM
    I might have found the culprit. After three weeks of uninstalling and installing drivers, doing some obscure (for my computer level at least) stuff and looking at all possible solutions... today I found a thread in the Dell forums regarding an...
    9 replies | 411 view(s)
  • xGodot's Avatar
    12-26-2018, 12:12 PM
    I actually disinstalled every program that came with the Killer ethernet drivers. Killer Control Center gave me problems and I deleted that and Performance Suite together. Later I did a clean install of the drivers and only have them on the...
    9 replies | 411 view(s)
  • xGodot's Avatar
    12-25-2018, 07:11 PM
    Hi cwsink, thanks for your reply. I did as you asked, disabled driver verifier and starting to took a trace using the command above. Trace: here Unfortunately is 4MB like the last one I uploaded so it might be missing those informations...
    9 replies | 411 view(s)
  • xGodot's Avatar
    12-25-2018, 12:59 PM
    Hello there, I'm been having an audio problem with Win10 on a recently purchased Dell laptop. I started the system for the first time three weeks ago, and been having this problem since then. Problem details When I listen to music or play...
    9 replies | 411 view(s)
No More Results
About xGodot

Basic Information

Statistics


Total Posts
Total Posts
5
Posts Per Day
0.21
General Information
Last Activity
01-09-2019 10:42 AM
Join Date
12-25-2018

Log in

Log in