1. #1

    Error with new build

    Today I was testing the new version got this error

    Code:
    'robocopy' is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file.
    I'm on XP (Virtual Mode) since my Windows 7 is restricted with Group Policies and co-operate security so the app won't run there.
    Shyam Sasindran
    Blog: Captaindbg


    • Ad Bot

      advertising
      Beep.

        
       

  2. #2

    Re: Error with new build

    Hi there!

    OK I installed Windows Server 2003 Resource Kit Tools now it works fine. Robocopy is command for Vista and above not XP so I guess using the Resource Kit it installed Robocopy for XP.
    Shyam Sasindran
    Blog: Captaindbg

  3. #3
    jcgriff2's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New Jersey Shore
    Posts
    16,574
    • specs System Specs
      • Manufacturer:
        HP
      • Model Number:
        HP ENVY TouchSmart 17-j130us Notebook - E8A04UA
      • Motherboard:
        HP Insyde 720265-501 6050A2549501-MB-A02
      • CPU:
        Intel Core i7-4700MQ Processor with Turbo Boost up to 3.4GHz.
      • Memory:
        12GB DDR3L SDRAM (2 DIMM)
      • Graphics:
        Intel HD graphics 4600 with up to 1792MB total graphics memory
      • Sound Card:
        Beats Audio quad speakers and two subwoofers
      • Hard Drives:
        1TB 5400RPM hard drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
      • Disk Drives:
        Hitachi 500 GB SSD; 7 TB USB External
      • Power Supply:
        90w
      • Case:
        Laptop
      • Display:
        17.3-inch diagonal HD+ BrightView LED-backlit touchscreen display (1600 x 900)
      • Operating System:
        Windows 8.1

    Re: Error with new build

    Very nice, Shayam.

    Thanks for posting the solution.

  4. #4
    writhziden's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Colorado
    Posts
    2,329
    • specs System Specs
      • Manufacturer:
        Sony
      • Model Number:
        VPCF232FX/B
      • Motherboard:
        Sony Corporation VAIO
      • CPU:
      • Memory:
        8.00 GB Crucial CT2KIT51264BF1339 DDR3 1333
      • Graphics:
      • Sound Card:
        Realtek High Definition Audio/nVidia High Definition Audio
      • Hard Drives:
        TOSHIBA MK5061GSY 500 GB (465 GB actual)
      • Case:
        Laptop black matte case with backlit keyboard
      • Cooling:
        Air cooling via fan and heat exchanger heatsink
      • Display:
        Laptop display
      • Operating System:
        Windows 7 Home Premium 64 Bit

    Re: Error with new build

    Thanks Shyam. Added that to the README.txt file and will update the installation instructions here, as well.

  5. #5

    Re: Error with new build

    No problem
    Shyam Sasindran
    Blog: Captaindbg

Similar Threads

  1. [SOLVED] windows 7 sp1 error (data error) 0x80070017
    By bookie in forum Windows Update
    Replies: 79
    Last Post: 04-26-2013, 07:07 PM
  2. [SOLVED] New build
    By Britton30 in forum The Lounge
    Replies: 17
    Last Post: 08-18-2012, 02:30 AM

Log in

Log in